Azurna Obala - Nova Godina 2023.

Azurna obala, uvijek spominjana po svojoj ljepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mjesta kao što su Monte Carlo, Nica, Cannes i Saint Tropez. Budite i vi dio svjetskog glamura koji će prve dane nove godine dočekati na najljepšoj obali na svijetu.

1. Dan

Polazak u večernjim satima iz Sarajeva….Vožnja luksuznim autobusima preko Hrvatske, Slovenije i Italije prema Francuskoj, sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe…

2. Dan

Poslijepodne dolazak u Cannes/Nica, grad filmskog festivala, luksuznih hotela i prelijepih pješčanih plaža. Po dolasku, smještanje u hotel i vrijeme predviđeno za odmor. Check-in u hotel moguć od 15.00h. U večernjim satima šetnja obalom Cannesa/Nice. Povratak u hotel. Noćenje.

3. Dan

Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u Kanu uz veliki broj turista i poznatih ličnosti iz čitavog svijeta. U večernjim satima, fakultativni odlazak u jednu od najbogatijih država na svijetu i pravi biser sredozemlja – Kneževinu Monaco, sa reprizom Nove godine u luksuznom Monte Karlu. Povratak u hotel. Noćenje.

4. Dan

Doručak. Nakon doručka, mogućnost fakultativnog odlaska u Antibes i fabriku parfema u Grassu. Antib je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Izlet nastavljamo odlaskom do obližnjeg Grassa gdje ćemo imati priliku da obiđemo jednu od najpoznatijih fabrika parfema. Nakon povratka u hotel i odmora, u večernjim satima polazak ka Nici, gdje ćemo svi zajedno dočekati Novu godinu na prelijepom trgu Masena i svjetski poznatom Engleskom šetalištu. Povratak u hotel. Noćenje.

5. Dan

Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema BiH…

6. Dan

Dolazak na odredište u prijepodnevnim satima…

FIRST MINUTE CIJENA DO 13.11.2022. (za uplate avansa od min 30%)
Hotel 3* ili 4*:
1/3 soba – 495, 00 KM
1/2 soba – 495, 00 KM
1/1 soba – 759, 00 KM

REGULARNA CIJENA OD 14.11.2022. (za uplate avansa od min 30%)
Hotel 3* ili 4*:
1/3 soba – 545, 00 KM
1/2 soba – 545, 00 KM
1/1 soba – 799, 00 KM

Aranžman ne obuhvata:

-Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.

-Putničko-zdravstveno osigruranje (PZO) – 12 KM

Aranžman obuhvata:

-Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO…)

-3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu Marineland, u hotelu 3* u sobama po izboru

-Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Francuskoj (Azurna obala) kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.

Napomena:

-Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije)

-Smještaj u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj i 1 pomoćni ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3.

-Za ovaj program važe OPSTI USLOVI PUTOVANJA agencije ALMY TRAVEL…