Azurna Obala - Nova Godina Bus 2024.

Azurna obala, uvijek spominjana po svojoj ljepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mjesta kao što su Monte Carlo, Nica, Cannes i Saint Tropez. Budite i vi dio svjetskog glamura koji će prve dane nove godine dočekati na najljepšoj obali na svijetu.

1. DAN 29.12.2023.– Sarajevo, Zenica, Doboj…
Polazak u večernjim satima iz Sarajeva sa parkinga ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja luksuznim autobusima preko Hrvatske, Slovenije i Italije prema Francuskoj, sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe…

2. DAN 30.12.2023. – Cannes/Nica
Poslijepodne dolazak u Cannes/Nica, grad filmskog festivala, luksuznih hotela i prelijepih pješčanih plaža. Po dolasku, smještanje u hotel i vrijeme predviđeno za odmor. Check-in u hotel moguć od 15.00h. U večernjim satima šetnja obalom Kana/Nice. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN 31.12.2023. – Antibes, Nica – SRETNA NOVA GODINA
Doručak. Nakon doručka, mogućnost fakultativnog odlaska u Antib i fabriku parfema u Grasu. Antib je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Izlet nastavljamo odlaskom do obližnjeg Grasa gdje ćemo imati priliku da obiđemo jednu od najpoznatijih fabrika parfema.
Nakon povratka u hotel i odmora, u večernjim satima polazak ka Nici, gdje ćemo svi zajedno dočekati Novu godinu na prelijepom trgu Masena i svjetski poznatom Engleskom šetalištu. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN 01.01.2024. – Cannes, Kneževina Monako, Monte Carlo
Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u Kanu uz veliki broj turista i poznatih ličnosti iz čitavog svijeta. U večernjim satima, fakultativni odlazak u jednu od najbogatijih država na svijetu i pravi biser sredozemlja – Kneževinu Monako, sa reprizom Nove godine u luksuznom Monte Karlu. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN 02.01.2024. – Francuska, Italija, Slovenija…
Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema BiH…

6. DAN 03.01.2024. – BiH, Sarajevo
Dolazak na odredište u prijepodnevnim satima.

Cijena do 15.11.2023: 599,00 KM

Cijena aranžmana: 649,00 KM

Aranžman obuhvata:

-Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO…)

-3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu 3* na Azurnoj obali (Nica, Cannes ili Antibes)

-Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Francuskoj (Azurna obala) kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.

Aranžman ne obuhvata:

-Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.

-Putničko zdravsveno osigruranje (PZO) 12KM

-Gradska taxa, plaća se na recepciji prilikom check in-a (od 2 do 6 EUR-a po osobi po danu)

Napomena:

-Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije)

-Smještaj u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj i 1 pomoćni ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3.

-Za ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA agencije ALMY TRAVEL, a usklađenim sa UTA BIH Standardima.