Biograd Na Moru - Mart 2024.

1. DAN: PETAK, 01.03.2024 SARAJEVO-VISOKO-KAKANJ-ZENICA-TRAVNIK-BUGOJNO
Polazak u ranim jutarnjim satima iz Sarajeva preko Visokog, Kaknja, Zenice, Viteza, Bugojna… Kraća pauza u Šujici. Nastavak putovanja preko GP Kamensko prema Biogradu. Planirani dolazak je u popodnevnim satima. Smještaj grupe u kompleks hotela Ilirija, Adriatic ili Kornati. Hotelski kompleks smješten je uz samu obalu mora, tik uz staru gradsku jezgru kraljevskog grada Biograda, a okružen je prekrasnom prirodom, morem i borovom šumom, kao i brojnim sadržajem. Slobodno vrijeme za odmor, individualne aktivnosti, šetnju, razgledanje grada, kupanje u zatvorenom bazenu, korištenje wellness & beauty centara. Večera ( švedski sto ). Noćenje.

2. DAN: SUBOTA, 02.03.2024 BIOGRAD NA MORU – ZADAR
Doručak ( švedski sto). U 10.00h fakultativni izlet za Zadar. Po dolasku razgled znamenitosti Zadra sa lokalnim vodičem: šetnja povijesnom jezgrom grada s obilaskom rimskog foruma, jedinstvene crkve sv. Donata, katedrale sv. Stošije, crkve i samostana sv. Frane s predivnim renesansnim klaustrom, razgled Kopnenih vrata i gradskih zidina, Trga pet bunara, Narodnog trga i svakako Morskih orgulja i Pozdrava Suncu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u Biograd oko 16.00 h. Vrijeme predviđeno za korištenje wellness & beauty centara. Salvia SPA Medical Wellness nalazi se na vrhu hotela Ilirija i nudi razne tretmane ljepote i spa s renomiranim svjetskim proizvodima proizvedenim od mediteranskog bilja iz okolice. U SPA zoni vas čeka finska i infracrvena sauna, whirpool s podvodnom masažom i zona za opuštanje s pogledom na more. Večera ( švedski sto ). Noćenje.

3. DAN: NEDJELJA, 03.03.2024 BIOGRAD NA MORU – SPLIT – BiH
Doručak ( švedski sto). Nakon doručak napuštanje hotela i polazak prema Splitu. Šetnja rivom, uživanje u jednom od mnogobrojnih kafića uz more i piće na suncu. FAKULTATIVNO Obilazka Splita u pratnji vodiča. Slobodno vrijeme. Posjeta SHOPPING CENTRU. Nastavak putovanja i dolazak na odredište u večernjim satima.

Cijena za prvih 15 prijava : 299,00 KM

Redovna cijena: 329,00 KM

Aranžman obuhvata:

-Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, Video, Caffe, Clima, Radio, DVD, VCD),

-2 polupansiona u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu u Biograd na Moru ( Hotel Ilirija 4****.)

-Posjeta Splitu i Biograd na Moru

-Pratilac putovanja ispred agencije

-Troškove pripreme i organizacije

-Zatvoreni bazeni

-Welnes i spa centar

Aranžman ne obuhvata:

-Obavezno putničko-zdravstveno osiguranje: 6,00 KM

-Takse u hotelu 6,00 KM

-Fakultativni izlet u Zadar 10,00 EUR

-Obilazka Splita u pratnji vodiča 10,00 EUR

-Paket izleta 15,00 EUR

-Nadoplata za dodatno mjesto u autobusu 200,00 KM

-Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta kod drugih vrata…)

Napomena:

-Doplata za 1/1 sobu: 120,00 KM

-Popust za djecu do 9,99 godina – 10%

-Za ulazak u Republiku Hrvatsku potreban važeći biometrijski pasoš – min.90 dana od dana putovanja.