+387 32 456 445 info@almytravel.ba

+387 33 221 835 aranzmani@almytravel.ba

O nama

Turistička agencija ,,ALMY TRAVEL” sa sjedištem u Zenici, je poslovna jedinica renomirane kompanije “Prevoz Putnika” d.o.o. Zavidovići. ALMY TRAVEL iako mlada turistička agencija sa svojim visokoobrazovanim i iskusnim kadrom, moderno opremljenom poslovnicom, razgranatom mrežom subagenata i uglednim partnerima u mogućnosti je da svojim klijentima ponudi sigurnost i pouzdanost kao i najpovoljniji odnos cijene i usluge. Odnosno visokokvalitetne progame koji boravak čine prijatnim i nezaboravnim.

ALMY TRAVEL ima za cilj:

– Da na domaćem tržištu, kao i u okruženju postane prepoznatljiv po vrhunskoj usluzi.
– Stalnim širenjem svojih ponuda da zadovolji potrebe sve brojnije klijentele kojoj će približiti svjetski poznate destinacije, najatraktivnija ljetovališta, evropske gradove i metropole svijeta.
– Omogućiti poslovna putovanja, ekskurzije prilagođene potrebama i starosti klijenata, rekreativni i edukativni turizam, individualna i grupna putovanja, avio karte, iznajmljivanje autobusa, minibusa i još mnogo toga…

U našoj poslovnici dočekati će Vas ljubazno i stručno osoblje koje će Vam svojim iskustvom i savjetima pomoći u organizaciji i realizaciji Vašeg putovanja.

Na Vama je samo da odaberete, ostalo prepustite nama sa potpunim povjerenjem. VAŠA TURISTIČKA AGENCIJA, ALMY TRAVEL!!!