Beč - Nova Godina 2024.

1.DAN (29.12.2023.) BiH – BEČ
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 22:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku i Austriju uz pauze po potrebi grupe.

2.DAN ( 30.12.2023.) PARNDORF – BEČ
Dolazak u prijepopodnevnim satima u Beč i odlazak u designer outlet Parndorf. Jedinstveno iskustvo kupovine u više od 170 prodavnica sa popustima od 30 do 70% tokom cijele godine,a pogotovo za vrijeme Božića te Nove Godine! Prisutan je veliki broj eksluzivnih brendova kao što su Armani, Prada, Hugo Boss, Gucci ali i pristupačnih poput Mango, Guess, Tom Tailor, Diesel, Desigual. Tu su i sportski brendovi – Nike, Adidas, Reebok..Slobodno vrijeme za shopping do check in-a. Smještaj u hotel cca 15:00h. Slobodno vrijeme za odmor i osvježenje.FAKULTATIVNO razgledanje grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Slobodno vrijeme za obilazak centra grada. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN (31.12.2023.) SCHONBRUNN i NOVA GODINA
Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje gradar ili FAKULTATIVNI odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX vijeka. Zađite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i doček Nove Godine. SRETNA NOVA GODINA!. Noćenje.

4.DAN (01.01.2024.) BUDIMPEŠTA – BiH
Doručak. Odjava iz hotela te polazak prema Budimpešti.Fakultativni obilazak grada (Trg heroja, Vaci ulica, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava i Citadela) ili slobodno vrijeme za individiualne aktivnosti. Polazak prema Bosni i Hercegovini.Noćna vožnja sa usputnim pauzama..

5. DAN (02.01.2024.) BiH
Dolazak na odredište u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima.

Cijena do 15.11.2023: 449,00 KM

Cijena aranžmana: 499,00 KM

Aranžman obuhvata:

-Prijevoz modernim turističkim autobusom (TV, Video, CD, DVD, Caffe, Klima)

-Smještaj u hotelu Campanile Vienna South 3* ili sličan na bazi 2 noćenja sa doručkom

-Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

Aranžman ne obuhvata:

-PZO: 2 KM po danu

-Gradska taxa, plaća se na recepciji prilikom check in-a (od 2 do 6 EUR-a po osobi po danu)

-Doplata za 1/1 – 180 KM

Fakultativne izlete:

  • Obilazak Beča
  • Schönbrunn
  • Obilazak Budimpešte