+387 32 456 445 info@almytravel.ba

+387 33 221 835 aranzmani@almytravel.ba

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

O nama

Turistička agencija ,,ALMY TRAVEL” sa sjedištem u Zenici, je poslovna jedinica renomirane kompanije “Prevoz Putnika” d.o.o. Zavidovići. ALMY TRAVEL iako mlada turistička agencija sa svojim visokoobrazovanim i iskusnim kadrom, moderno opremljenom poslovnicom, razgranatom mrežom subagenata i uglednim partnerima u mogućnosti je da svojim klijentima ponudi sigurnost i pouzdanost kao i najpovoljniji odnos cijene i usluge. Odnosno visokokvalitetne progame koji boravak čine prijatnim i nezaboravnim.

ALMY TRAVEL ima za cilj:

– Da na domaćem tržištu, kao i u okruženju postane prepoznatljiv po vrhunskoj usluzi.
– Stalnim širenjem svojih ponuda da zadovolji potrebe sve brojnije klijentele kojoj će približiti svjetski poznate destinacije, najatraktivnija ljetovališta, evropske gradove i metropole svijeta.
– Omogućiti poslovna putovanja, ekskurzije prilagođene potrebama i starosti klijenata, rekreativni i edukativni turizam, individualna i grupna putovanja, avio karte, iznajmljivanje autobusa, minibusa i još mnogo toga…

U našoj poslovnici dočekati će Vas ljubazno i stručno osoblje koje će Vam svojim iskustvom i savjetima pomoći u organizaciji i realizaciji Vašeg putovanja.

Na Vama je samo da odaberete, ostalo prepustite nama sa potpunim povjerenjem. VAŠA TURISTIČKA AGENCIJA, ALMY TRAVEL!!!